Nakkila Works Oy on kansainvälisesti toimiva laadustaan ja toimitusvarmuudestaan tunnettu säiliöiden, varastosäiliöiden, säiliöalueiden, paineastioiden ja prosessilaitteiden toimittaja.

Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme tuotteet vuosikymmenien kokemuksella. Jatkuva parantaminen on oleellinen osa Nakkila Works Oy:n toimintaa, jotta pystymme kehittämään toimintaamme ja tarjoamaan laadukkaita säiliövalmistukseen liittyviä palveluita myös tulevaisuudessa.

Yrityksemme tuotantotilat mahdollistavat suurien varastosäiliöiden valmistamisen konepajalla. Valmistamme varastosäiliöitä myös asennuspaikalla, jolloin konepajallamme valmistetaan esivalmisteet asennusta varten.

Osaavan projektiorganisaatiomme johdolla toimitamme myös laajoja kokonaistoimituksia asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Nakkila Works Oy:lla on standardin EN 1090-1:2009 +A1:2011 mukainen CE-merkintäoikeus kantaville teräsrakenteille.

 

 

DNV-sertifikaatti

 

Sertifikaatti Luotettava Kumppani –yritys
perheyritys  

 

Kaivosteollisuus
Olemme merkittävä toimittaja Pohjoismaisissa kaivosteollisuuden projekteissa. Kaivosteollisuuden referenssien ansiosta tiedämme alalle liittyvät vaatimukset ja pystymme auttamaan asiakasta koko toimitusprojektin ajan. Valmistamme säiliöitä kaikista teräslaaduista sekä konepajalla että asennuspaikalla. Nakkila Works Oy on toimittanut kaivosteollisuudelle sekä yksittäisiä prosessisäiliöitä ja varastosäiliöitä että suuria säiliöalueita.