Nakkila Group  
 

Ajankohtaista

Nakkila Works

Referenssi


Nakkila Works LinkedIn

Nakkila Works Oy on kansainvälisesti toimiva laadustaan ja toimitusvarmuudestaan tunnettu säiliöiden, varastosäiliöiden, säiliöalueiden, paineastioiden ja prosessilaitteiden toimittaja.

Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme tuotteet vuosikymmenien kokemuksella. Jatkuva parantaminen on oleellinen osa Nakkila Works Oy:n toimintaa, jotta pystymme kehittämään toimintaamme ja tarjoamaan laadukkaita säiliövalmistukseen liittyviä palveluita myös tulevaisuudessa.

Yrityksemme tuotantotilat mahdollistavat suurien varastosäiliöiden valmistamisen konepajalla. Valmistamme varastosäiliöitä myös asennuspaikalla, jolloin konepajallamme valmistetaan esivalmisteet asennusta varten.

Osaavan projektiorganisaatiomme johdolla toimitamme myös laajoja kokonaistoimituksia asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Nakkila Works Oy:lla on standardin EN 1090-1:2009 +A1:2011 mukainen CE-merkintäoikeus kantaville teräsrakenteille.

 

DNV-sertifikaatti

                Sertifikaatti             Luotettava Kumppani –yritys

 

Öljynjalostusteollisuus
Pitkäaikaisen kokemuksemme avulla pystymme toimittamaan öljynjalostusteollisuudelle korkeiden laatuvaatimusten mukaiset tuotteet. Tuotteita ovat olleet mm. painelaitteet, kolonnit, reaktorit sekä konepajalla ja asennuspaikalla valmistettavat prosessisäiliöt ja varastosäiliöt. Nakkila Works Oy:llä on myös mahdollisuus toimittaa säiliöalueita avaimet käteen -toimituksina.