Nakkila Works Oy on kansainvälisesti toimiva laadustaan ja toimitusvarmuudestaan tunnettu säiliöiden, varastosäiliöiden, säiliöalueiden, paineastioiden ja prosessilaitteiden toimittaja.

Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme tuotteet vuosikymmenien kokemuksella. Jatkuva parantaminen on oleellinen osa Nakkila Works Oy:n toimintaa, jotta pystymme kehittämään toimintaamme ja tarjoamaan laadukkaita säiliövalmistukseen liittyviä palveluita myös tulevaisuudessa.

Yrityksemme tuotantotilat mahdollistavat suurien varastosäiliöiden valmistamisen konepajalla. Valmistamme varastosäiliöitä myös asennuspaikalla, jolloin konepajallamme valmistetaan esivalmisteet asennusta varten.

Osaavan projektiorganisaatiomme johdolla toimitamme myös laajoja kokonaistoimituksia asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Nakkila Works Oy:lla on standardin EN 1090-1:2009 +A1:2011 mukainen CE-merkintäoikeus kantaville teräsrakenteille.

 

 

DNV-sertifikaatti

 

Sertifikaatti Luotettava Kumppani –yritys
perheyritys  

 

Energiateollisuus
Valmistamme energiateollisuudelle kaukolämpöakkuja, vesisäiliöitä, palavan nesteen säiliöitä (mm. kevytöljysäiliöitä ja raskasöljysäiliöitä) ja paineastioita. Bioenergialaitoksiin valmistamme mm. bioreaktoreita ja suodattimia. Lämpöakkuja ja suuria lämminvesivaraajia toimitamme puutarhoille ja lämpölaitoksille. Palovesisäiliöitä ja sprinklerisäiliöitä toimitamme energiateollisuuden lisäksi mm. logistiikkakeskuksiin, marketteihin, hotelleihin ja sairaaloihin. Nakkila Works Oy:llä on paljon referenssitoimituksia sprinklersäiliöistä.