Nakkila Worksin valmistama säiliö.

Säiliöt, prosessilaitteet ja paineastiat

Pystymme palvelemaan asiakkaitamme erittäin laajalla skaalalla, kun kyse on uuden säiliön, prosessilaitteen tai paineastian hankinnasta. Meiltä saatte tukea hankkeen budjetointiin, teknisten ja rakenteellisten ratkaisujen optimointiin sekä vaihtoehtojen vertailuun. Toteutuksessa pystymme tarjoamaan tarpeidenne mukaisen, laajan toimituskokonaisuuden: suunnittelun, valmistuksen, viranomaishyväksynnät ja – tarkastukset, kuljetukset, asennukset, eristykset, pintakäsittelyt, hoitotasotuotteet, kumitukset, putkistot, instrumentit ja laitteet, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät, yms.

Valmistamme myös kevytöljysäiliöitä (POK-säiliöt) ja raskasöljysäiliöitä (POR-säiliöt) energiateollisuuden tarpeisiin. Pystymme valmistamaan nämä säiliöt myös kaksoisvaippasäiliöinä täyttäen PIPO-asetuksen (Valtioneuvoston asetus 750/2013) vaatimukset.

Nakkila Works Oy:n tarjoamat edut investointihankkeessanne:

  • Suunnittelu- ja budjetointivaiheen tuki edesauttavat projektinne onnistumista ja vähentävät kokonaiskustannuksia.
  • Projektikohtaisesti räätälöity toimituslaajuus ja mahdollisuus avaimet käteen – toimitukseen helpottavat ostamista ja poistavat ylimääräisten toimitusrajapintojen aiheuttamat yllätykset.
  • Nimetty projektipäällikkö helpottaa projektinaikaista yhteydenpitoa ja varmistaa projektin toteutumisen tavoitteiden mukaisesti.
  • Ammattitaitoinen suunnittelumme, oma konepajamme ja tehokas kumppaniverkostomme takaavat tehokkuuden, nopeuden, toimitusvarmuuden ja hyvän laadun.
  • Projektinaikainen yhteistyö ja projektin jälkeinen palaute ovat arvokasta tietoa seuraavia projekteja suunniteltaessa.

 Olipa projektinne sitten uusinvestointi, huoltoprojekti tai vasta kannattavuuslaskentavaiheessa, olemme valmiina palvelemaan!