Valmistus- ja tuotekehityspalvelu

Valmistus- ja tuotekehityspalvelut

Haluamme tarjota asiakkaidemme käyttöön vuosikymmenien varrella keräämämme ammattitaidon vaativien konepajatuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Joustava ja motivoitunut henkilöstö, suuret tilat, modernit valmistusmenetelmät sekä nykyaikaiset suunnittelutyökalumme mahdollistavat tuottavat, nopeat, laadukkaat ja varmat toimitukset. Pystymme tarjoamaan laajat kokonaisuudet tarpeidenne mukaan. Olemme parhaimmillamme, kun pääsemme yhdessä ideoimaan tuotettanne paremmaksi.

Osaamisemme kattaa lähes kaikki teräslaadut. Olemme erikoistuneet hiiliteräs, austeniittisten terästen sekä duplex – terästen valmistukseen, mutta kokemusta on myös erikoisteräksistä kuten titaani ja SMO. 

Toiminnan laadun varmistavat sertifioidut ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 toimintajärjestelmämme. Hitsauksen laadun varmistaa sertifioitu ISO 3834–2:2005 -laadunhallintajärjestelmämme. Meillä on EN 1090–1:2009 +A1:2011 mukainen CE -merkintäoikeus kantaville teräsrakenteille.

Olipa teillä sitten jo piirustukset valmiina tai vasta idea hautumassa, ottakaa yhteyttä ja mietitään yhdessä miten voimme auttaa!