Avoimet työpaikat


ASENNUSTYÖNJOHTAJA

Nakkila Works Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista terässäiliöiden ja prosessilaitteiden projektitoimittajista. Yritys on perheomisteinen ja perustettu vuonna 1948. Yritys työllistää n. 80 ammattilaista ja liikevaihto on n. 18M€. Lisätietoja löydät osoitteesta www.nakkilagroup.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme työmaillemme Työnjohtajaa.

Edellytämme sinulta:
- Kokemusta työnjohtotehtävistä teollisuuden työmailta
- Hitsaustuntemusta (esim. IWS-kurssi tai hitsauskokemus) ja teknisten piirustusten lukutaitoa
- Matkustushalukkuutta

Pääasiallinen työtehtäväsi on vastata säiliörakennustyömaidemme työnjohdosta ja työmaan sujuvuudesta. Työ sisältää esimiestyön lisäksi mm. NDT-tarkastuksien ja nostojen koordinointia sekä aliurakoitsijoiden ja laadun valvontaa. Vastaat myös työmaan työturvallisuudesta ja osallistut asiakkaan järjestämiin työmaakokouksiin yrityksen edustajana. Työmaiden kestot vaihtelevat muutamasta viikosta kuukausiin. Työmaat sijaitsevat pääosin kotimaassa, mutta kielitaitoiselle myös Ruotsissa ja Norjassa. Henkilönä olet sosiaalinen ja jämäkkä organisoija, joka kykenee tekemään itsenäisesti päätöksiä. Aikataulujen pitäminen, työn tehokas ja turvallinen suorittaminen sekä tyytyväinen asiakas ovat työsi tärkeimmät onnistumisen mittarit.

Sopivimmalle henkilölle tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvuhaluisessa perheyrityksessä, jossa on mahdollista kehittää taitojaan ja saada aikaan näkyviä tuloksia.

Lisätietoa työstä antaa asennuspäällikkö Pekka Suomi puh. 0400-828176.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.9.2017 osoitteeseen pekka.suomi@nakkilagroup.fi.

 


 

Avoimien työpaikkojen lisäksi etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia ammattilaisia, jotka ovat valmiita haastavaan ja antoisaan työhön.

Täytä avoin hakemus riippumatta siitä haetko kesätyötä, harjoittelupaikkaa tai pysyvää työtä.

* Pakolliset tiedot

*
*
*
 
 
 
 
 
 
*