Nakkila Works Oy yrityksenä

Nakkila Works Oy on perustettu vuonna 1948 ja on osa Nakkila Group – konsernia. Yhtiö on edelleen perustajansa Arvi Kiviojan jälkipolvien omistama perheyritys. Yhtiö on vuosikymmenten varrella rohkeasti mukautunut ympäröivän maailman ja asiakkaiden tarpeiden muutoksiin. Nykyään Nakkila Works Oy on kansainvälisesti toimiva säiliö-, prosessilaite- ja paineastiatoimittaja ja työllistää n. 80 ammattilaista.

Toimintatapamme on olla asiakkaillemme kumppani, jonka kanssa asiat edistyvät ja onnistuvat. Haluamme kehittää ja edistää asiakkaidemme liiketoimintaa.

Tämä kaikki toteutuu tavoitteidemme kautta, jotka ovat:

  • Tyytyväinen asiakas
  • Turvallinen työympäristö
  • Luotettava ja avoin kumppanuus
  • Kannattava liiketoiminta
  • Jatkuva kehittäminen
  • Ympäristön huomioon ottaminen

 Onnistumisemme keskeiset mittarit ovat asiakkaidemme ja henkilöstömme tyytyväisyys.

 Kehitämme palvelujamme ja toimintaamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyden parantamiseksi entisestään.  

Henkilöstömme hyvinvoinnin eteen tekemämme työ on poikinut valtakunnallista tunnustusta, mm. Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön ja Albert Lindsay von Julinin rahaston palkinto "Hyvä teko suomalaisen teknologiateollisuuden tulevaisuuden puolesta" myönnettiin Nakkila Group Oy:lle vuonna 2013.

Jatkamme yrityksemme ennakkoluulotonta ja innovatiivista kehittämistä kuuntelemalla asiakasta herkällä korvalla sekä innostamalla henkilöstöämme. Näillä eväillä uskomme Nakkila Works Oy:n olevan vahva toimija myös tulevina vuosikymmeninä.